news58b824d6372f0

Plaka ve Say, Arçelik mağazalarını yenileyecek.

Arçelik A.Ş’nin İngiliz tasarım firması Fitch ile çalıştığı ve beyaz eşya sektöründe görülmemiş köklü bir tasarım değişikliğine gidilen yeni konsept mağazaları Plaka ve Say Reklam işbirliği ile yenilenecek.

İlk etapta, ortalama büyüklüğü 400m2 olan, flagship olarak adlandırılabilecek 25 mağaza yenilenecek, müşteri deneyimlemesi ardından alınacak feedbackler doğrultusunda yapılacak minör değişikliklerle geriye kalan mağaza yenilemeleri gerçekleştirilecek.

28.02.2017 tarihinde Plaka Mobilya’nın Kemalpaşa tesislerinde, Arçelik A.Ş tarafından yapılan ve çok başarılı geçen nunume incelemesi ardından, ilk mağaza olacak Osmaniye mağazasının üretim startı verildi.

thumbnail

Plaka Mobilya Narova 2. etabının tüm mobilya işlerini yapacak.

80 dönüm alan üzerinde, 9 etaptan oluşan toplam 1100 konutluk Narova’nın ikinci etabının mobilya işleri Plaka tarafından yapılıyor. İzmir’in en güzel bölgelerinden olan Bornova’da kurulan Narova’da, hem kule, hem teraslı bir apartman, hem villalar hem de çarşıyı barındıran 2. etabında mutfak, banyo, dolap ve kapılar Plaka kalitesiyle üretiliyor.

thumbnail

Plaka Mobilya, Say Reklam & IMM Network işbirliği ile Avrupa’daki Bosch Car Serviceleri’nin mobilyalarını yenileyecek!

Almanya genelinde 1.200’ün üzerinde noktası bulunan Bosch Car Service, bayilerinde yapacağı renovasyon çerçevesinde ilk örnek bayisini Stuttgart’ta tamamladı.

Plaka Mobilya ve Say Reklam işbirliği ile bu bayiye özel olarak tasarlanıp, üretilen ve IMM Network tarafından montajı gerçekleştirilen mobilyaların işçilik kalitesi, detaylarındaki özen, zaman planına uyum ve profesyonel montaj çalışması gerek Bosch yetkilileri gerekse bayiden tam not aldı. 

Diğer bayi noktaları için seri üretime uygun mobilya tasarımları ve katalog çalışmaları ise Plaka Mobilya tarafından tamamlandı ve onay için Bosch’a gönderildi.